Welkom op de website van Yuna Doodles

Australian Labradoodles 

Onze Doodles

Ik ben Yuna

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Gelderse doodles "Yuna" en geboren op 10 maart 2021. Ik ben de eerste doodle van Yuna Doodles.

Ik ben een medium doodle en heb een cream kleur wavy fleece vacht en weeg 19,5 kilo. Mijn papa en mama zijn Gelderse Doodles "Sammy" en Mischa's Doodles "Brownie"

De dokter heeft me aan alle kanten getest. Ik ben door alle testen gekomen en supergezond. Ik ben Tess. Ik ben geboren op 24 juni 2018. Ik woon al vanaf het begin bij Yuna Doodles. De familie is eigenlijk mijn gastgezin, maar daar merk ik helemaal niets van. Ik woon hier samen met Yuna en mijn mama Zyfa


Ook ik stel me graag even voor. Ik ben Gelderse Doodles "Fay" en geboren op 15 juli 2021. Ik ben de tweede doodle van Yuna Doodles en leef in een heel lief gastgezin die goed voor me zorgen.

Ik ben een mini doodle en heb een zwarte kleur fleece vacht en weeg bijna 6 kilo. Mijn papa en mama zijn Gelderse Doodles "Pepper" en Doodles 4 you "Lovely Boy"

De dokter heeft ook mij aan alle kanten getest. Ik ben door alle testen gekomen en ook helemaal gezond.


Hallo, ik ben Zyfa geboren op 4 december 2011 en de mama van Tess, en inmiddels ook al oma en met pensioen. Ik vind het als gasthond superfijn hier.